Leavers hoodies, | examen truien

U wilt leavers hoodies bestellen? Dat vraagt om een bedrijf dat voldoet aan al uw wensen, qua producten en diensten. U kunt deze examen truien verkrijgen bij Schoolkleding.nl. Wij hebben ze beschikbaar in de beste kwaliteit én de laagste prijs. En uiteraard kunt u leavers hoodies ook nog eens bij ons laten bedrukken, want daar gaat het eindelijk allemaal om als u een leavers hoodie wilt bestellen. Ook kunt u bij ons terecht voor truien bedrukken met logo of afbeelding. 

 

Daarom examen hoodies bestellen

Elk jaar staan er weer nieuwe leerlingen klaar die aan het einde van hun studie zijn beland. Ze hebben het examen achter de rug en/of de benodigde studiepunten behaald. Ze zijn er klaar voor om de wijde wereld in de gaan, een vervolgstudie te doen of een baan te vinden. Na een heel aantal jaren vrijwel dagelijks samen met de medeleerlingen te hebben besteed, valt een afscheid vaak zwaar. Het betekent vaak dat ieder zijn eigen weg gaat. En dat vraagt om een leuke tastbare herinnering. Iets om jaren later nog aan herinnerd te worden en tegelijkertijd de namen van klasgenoten nooit meer te kunnen vergeten. En mocht er na enige tijd een reünie ophanden zijn, dan weet u in ieder geval wat u aan zult doen. Deze examen hoodies raken nooit uit de gratie.

 

Het bestellen van een leavers hoodie is dus een goed idee. Dat betekent namelijk dat men de namen van alle klasnoten op één hoodie laat bedrukken op een creatieve manier. Creëer uw eigen opdruk en kies uit een heel aantal verschillende hoodies. Bij Schoolkleding.nl krijgt u veel vrijheid om precies de hoodie te laten maken die u voor ogen heeft.

 

Altijd de beste kwaliteit examen truien

Wanneer u kiest voor het bedrukken van een leavers hoodie, dan is natuurlijk ook de kwaliteit van groot belang. Om een aandenken in huis te krijgen waar u jarenlang van kunt genieten als aandenken, dat vraagt om een product van de hoogste kwaliteit. En overigens kunnen deze truien als afscheid ook prima in de wasmachine gewassen worden zonder dat dit een nadelig effect heeft op de kleuren. Draag ze dus gerust naar het examenfeest.

 

Mogelijke druktechnieken voor leaver hoodies

Voor het bedrukken van examen hoodies kunt u kiezen uit verschillende druktechnieken waar we in onze eigen textieldrukkerij mee aan de slag gaan. Het zijn de zeefdruktechniek, de transferdruktechniek, het digitaal printen of borduren. Hoewel zeefdruktechniek de meest gekozen en populairste techniek is, kan het zomaar zijn dat het in uw geval verstandiger is om te kiezen voor één van de andere opties. Mocht u hier te weinig in thuis zijn, vraag dan gerust om meer informatie. Onze medewerkers helpen u graag op weg.

 

Eenvoudig online bestellen en snel in huis ontvangen

Deze examen truien bestelt u gewoon simpel online via onze website. Het is een groot voordeel dat u hiervoor de deur niet uit hoeft. Dit bespaart u onder andere veel tijd. U kunt in uw eigen vertrouwde omgeving een bestelling plaatsen wanneer het u past. Maar voordat u hiervoor kiest, is het eerst een goed idee om een offerte op te vragen. Dat is een vrijblijvende manier om u in contact te doen brengen met onze laagste prijsgarantie. Nergens anders kunt u deze hoodies voor zo’n lage prijs in huis krijgen, terwijl de kwaliteit van een hoog niveau is.

 

Voordat u toe bent aan het daadwerkelijk bestellen van het gewenste aantal hoodies inclusief opdruk, raden we het aan om voorafgaand eerst een proefdruk te ontvangen. Zo kunt u bepalen of alles aan uw wensen voldoet of dat er één en ander moet worden aangepast. Schoolkleding.nl denkt in ieder geval graag met u mee wanneer u examen hoodies nodig heeft. De levertijd is standaard kort. Zelfs spoedbestellingen maken wij graag voor u mogelijk.  

Offerte overzicht

Na ontvangst van uw prijs kunt u direct uw order plaatsen. 0
Ons minimum aantal is 10 stuks. Voeg nog enkele artikelen / producten toe om een prijs te ontvangen..
Nog een product toevoegen

Vrijblijvende offerte aanvraag

Contactpersoon:


Uiterste leverdatum:


E-mailadres*:


Telefoonnummer*:* e-mail en telefoonnummer verplicht.