Sportkleding bedrukken, hesjes of bedrukte school sportshirts

sporkleding, hesjes en sportshirts bedrukken doe je bij schoolkleding.nl Sportkleding bedrukken ? Hier zit u goed! Schoolkleding beschikt over een ruime assortiment sport artikelen. Zo heeft u bij ons de keuze uit diverse promo en topmerken sportkleding. In onze collectie vindt u onder andere sport shirts, school sportshirts, sportpolo's, trainingspakken, presentatiepakken, teamkleding, sporthesjes en tal van andere sportartikelen die wij voor u voorzien van een bedrukking.  
 

"Sportkleding bedrukken voor een
professionele uitstraling van je team,
zo sta je voor de wedstrijd al op voorsprong!" 

 

Onze sportkleding voldoet aan alle eisen die u kunt stellen, zo is onze kleding ademend en gemaakt van licht materiaal. Dit verhoogd het draagcomfort tijdens het sporten, wel hebben wij verschillende prijscategorieën. Zo hebben wij zeer goedkope sportshirts die u kunt laten bedrukken voor een speciaal sportevenement, zoals een sportdag of wandelvierdaagse. Elke sporter kan dan met een leuk aandenken naar huis. Maar wij beschikken ook over wat duurdere sportkleding, ideaal voor een team of vereniging welke opzoek zijn naar nieuwe sportkleding voor de komende jaren. Op deze sportkleding bedrukken wij graag het logo van de club.  

 

Polyester sportshirts bedrukken voor je sportteam, vereniging of sportklas?

Polyester sportshirts bedrukken voor je team of vereniging? Dat kan! Maak een keuze uit onze polyester sportshirts of polo's en vraag snel een offerte aan voor het bedrukken ervan. Hierdoor straalt u met uw sportteam, vereniging of sportklas meer eenheid en uniformiteit uit. De tegenstanders zullen versteld staan van jullie professionele uitstraling. 

Ook verzorgen wij voor diverse sportklassen bedrukte sportkleding in de huisstijl kleuren van de club of vereniging. Wij krijgen regelmatig ook aanvragen van voetbal, volleybal, hockey en korfbalteams die voor hun warming-up inloopshirts bedrukken. Maar ook kampioenschappen blijven bij schoolkleding niet onopgemerkt, zo laten diverse sportteams kampioensshirts bedrukken. U leest het al alles is mogelijk bij schoolkleding.nl of u nou een particuliere of zakelijke klant bent, wij helpen u graag met het bedrukken van sportkleding!

 

Sporthesjes bedrukken of hesjes bedrukken voor de veiligheid

Iedereen kent ze wel de fel gekleurde hesjes, deze hesjes bedrukken wij vaak voor verenigingen of scholen. Wij hebben voor u 2 verschillende soorten namelijk; hesjes zonder reflecterende strepen ook wel sporthesjes genoemd. En hesjes met reflecterende strepen ook wel veiligheidshesjes genoemd.

De sporthesjes worden vaak gebruikt voor het indelen van teams tijdends de training of gym uren. De veiligheidshesjes worden veel gebruikt tijdens buiten activiteiten, denk hierbij aan verenigingen die buiten hardlopen. Maar ook scholen die hun leerlingen veilig naar school willen laten fietsen. De veiligheids en sporthesjes bedrukken we door middel van zeefdruk of transferdruk.

Heeft u vragen over het bedrukken van sportkleding, sportshirts of  bedrukte hesje, vraag het gerust wij helpen u graag!

 

Laat snel uw sportkleding bedrukken, vraag erg gemakkelijk een offerte aan via onze tool en krijg direct te zien wat sportkleding bedrukken kost!   

Sportshirts

Sportshirts bedrukken tegen de scherpste prijs en de snelste levering?...

Sport polo's

Sport polo's bedrukken van 100% ademend en vochtregulerend polyester. Al...

Teamkleding

Teamkleding bedrukken voor je sportteam of een sporttenue voor je school? Dat...

Sport sweaters

Sport sweaters bedrukken? Wij helpen u graag! Voor vragen...

Sport Jassen

Sport jassen bedrukken? Wij helpen u graag! Maak een keuze uit ons ruime assortuiment...

Sport broeken & rokken

Hieronder vindt u de categorie sportbroekjes. Deze broeken bestaand voor 100%...

Sportkousen

Bij een mooi sporttenue horen natuurlijk mooie sportkousen. Bij ons heeft u...

Wielrenkleding

Ook aan de wieller liefhebber denkt schoolkleding.nl zo heeft schoolkleding.nl een mooi...

Accessoires

Tijdens het sporten maakt u als school, vereniging of bedrijf gebruik van diverse...

Offerte overzicht

Na ontvangst van uw prijs kunt u direct uw order plaatsen. 0
Ons minimum aantal is 10 stuks. Voeg nog enkele artikelen / producten toe om een prijs te ontvangen..
Nog een product toevoegen

Vrijblijvende offerte aanvraag

Contactpersoon:


Uiterste leverdatum:


E-mailadres*:


Telefoonnummer*:* e-mail en telefoonnummer verplicht.