Trainingspakken bedrukken of presentatiepakken met logo

Laat presentatiepakken of trainingspakken bedrukken en zorg voor een verpletterende indruk bij je tegenstanders. In deze categorie vindt u onze trainingspakken en presentatiepakken om te bedrukken of borduren, natuurlijk kunt u deze bij ons ook onbedrukt bestellen.

Een trainingspak moet lekker comfortabel zitten tijdens de trainingen of andere inspanningen. Dit is één van de redenen waarom deze sportpakken vaak van licht materiaal gemaakt worden. Wij hebben voor u een ruim assortiment trainingspakken van goedkoop tot exclusief. Al deze pakken kunnen wij bedrukken of borduren met het logo van uw club, school of sponsor. Heeft u nog vragen over trainingspakken bedrukken of borduren? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op en wij helpen u graag met het kiezen van het juiste pak!

 

Presentatiepakken bedrukken

Presentatiepakken bedrukken met het logo van de club en sponsor? Presentatiepakken zijn sportpakken die vaak voor een wedstrijd of evenement gedragen worden. Deze pakken zorgen voor een éénheid en stralen professionaliteit uit. Deze comfortabele presentatiepakken bedrukken wij graag met het logo van uw vereniging en / of sponsor.  

Heeft u vragen over deze producten of over het bedrukken van de presentatiepakken of trainingspakken staat onze kledingadviseurs u graag te woord! Voor vragen over sportkleding bedrukken kunt u ons bereiken op 038-333 85 87

Set Descending Direction
per page
Set Descending Direction
per page

Offerte overzicht

Na ontvangst van uw prijs kunt u direct uw order plaatsen. 0
Ons minimum aantal is 10 stuks. Voeg nog enkele artikelen / producten toe om een prijs te ontvangen..
Nog een product toevoegen

Vrijblijvende offerte aanvraag

Contactpersoon:


Uiterste leverdatum:


E-mailadres*:


Telefoonnummer*:* e-mail en telefoonnummer verplicht.