Mutsen bedrukken met tekst of logo voor een warm gevoel.

Mutsen bedrukken? Schoolkleding.nl heeft voor u een ruim assortiment mutsen en sjaals samengesteld welke u kunt laten bedrukken of borduren. Tijdens de koude wintermaanden komen deze mutsen en sjaals wel van pas. Voor het warm houden van uw personeel, leden of leerlingen. Ook zijn de bedrukte mutsen leuk om weg te geven, wat ook erg goed is voor uw naamsbekendheid.

In ons assortiment bedrukte mutsen heeft u de keuze uit : fleece mutsen, wintermutsen, kerstmutsen, mutsen van nepbont, gebreide mutsen. De mutsen zijn te verkrijgen in diverse kleuren en maten en kunnen bedrukt of geborduurd worden aan de voorzijde, achterzijde en zijkanten.
 

"Warme mutsen en sjaals met logo of tekst. Ideaal voor de koude wintermaanden."
 

Handschoenen en sjaals bedrukken of borduren

Ook handschoenen en sjaals bedrukken doe je bij schoolkleding.nl. Wij hebben voor u de mooiste sjaals en handschoenen geselecteerd, deze kunnen bedrukt en geborduurd worden met uw logo of eigen tekst. Zo heeft u bij ons de keuze uit fleece sjaals handschoenen en gebreide sjaals en handschoenen. De sjaals beschermen u tegen de kou en de gure wind ideaal wanneer u bijvoorbeeld aan het schaatsen of fietsen bent.

 

Snel mutsen bedrukken of bedrukte sjaals bestellen

Heeft u een deadline die u dient te halen? Laat dan snel mutsen bedrukken. Schoolkleding heeft speciaal voor deze situaties een spoedlevering. Wij zullen er alles aan doen om de sjaals of mutsen voor een bepaalde datum bij u af te leveren! De mutsen en sjaals zijn ook onbedrukt te bestellen vanaf 50 stuks,

Heeft u nog vragen over het bedrukken van mutsen en sjaals, neem gerust contact met ons op. Voor vragen over textiel bedrukken of bestellingen bel: (038) 333 85 87.

Set Descending Direction
per page
Page:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Set Descending Direction
per page
Page:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Offerte overzicht

Na ontvangst van uw prijs kunt u direct uw order plaatsen. 0
Ons minimum aantal is 10 stuks. Voeg nog enkele artikelen / producten toe om een prijs te ontvangen..
Nog een product toevoegen

Vrijblijvende offerte aanvraag

Contactpersoon:


Uiterste leverdatum:


E-mailadres*:


Telefoonnummer*:* e-mail en telefoonnummer verplicht.