T-shirts bedrukken door middel van zeefdruk of transferdruk

Wilt u t-shirts bedrukken voor uw school, bedrijf, vereniging of onderwijsorganisatie? Schoolkleding.nl biedt u een brede selectie t-shirts aan die aan uw verwachtingen voldoen. De t-shirts en schoolshirts zijn van verschillende kwaliteit en prijsklasse, en worden bedrukt voor uiteenlopende doeleinden zoals bijvoorbeeld voor sportevenementen, promotiedagen of de avondvierdaagse.

De grote aantallen t-shirts bedrukken we vaak door middel van zeefdruk. Bij deze techniek wordt het logo, tekst of afbeelding op een zeefdrukraam aangebracht. Het gaas staat op de plekken open die bedrukt dienen te worden, zo komt het inkt op de t-shirts terecht. Zeefdruk is uitermate geschikt voor vlakke oppervlakten en grote aantallen.

Kleine aantallen t shirts bedrukken we met behulp van transferdruk. Met deze druktechniek wordt het logo, ontwerp of afbeelding op speciaal transferfolie geprint. De “transfer” wordt met behulp van een warmtepers op de shirts gedrukt. Transferdruk is uitermate geschikt voor vlakke maar ook flexibele oppervlakten, en kleinere aantallen. 


"T-shirts bedrukken voor uniformiteit of meer naamsbekendheid"


T shirts bedrukken met logo en slogan, afbeelding of persoonlijke tekst.

Shirts bedrukken met een logo en slogan, afbeelding of wilt u liever een eigen tekst op uw t-shirts hebben gedrukt. Dat kan! alles is mogelijk. Wij hebben al meer dan 20 jaar ervaring in het bedrukken van t shirts. Wilt u t shirts bedrukken in de kleuren van uw school, bedrijf of vereniging, of wilt u een gepersonaliseerd label? Ook dan helpen wij u graag. T-shirts kunnen bedrukt worden op: de linker en rechter mouw, voorkant, achterkant, linkerborst en rechterborst.
 

Een T-shirt bedrukken of borduren, hoe gaat het in zijn werk?

In eerste instantie zoekt u een mooi T-shirt uit op de website. (Mocht er niet tussen staan wat u zoekt helpen wij u graag met het vinden van het juiste shirt.) Vervolgens kunt u op onze website bij elk product direct een offerte opvragen voor het bedrukken en borduren van de t-shirts. In een paar simpele stappen ontvangt u een offerte in uw mailbox. Na overleg en goedkeuring van de prijs wordt er in onze ontwerpstudio een digitale proefdruk gemaakt, deze mag u zo vaak aanpassen als u wilt. Naar het goedkeuring van de digitale proefdruk nemen wij de t-shirts in prodructie.
 

Snel t-shirts bedrukken

Schoolkleding.nl snapt dat u soms krap bij tijd zit en zorgt voor een vliegensvlugge levering van uw schoolshirts of bedrukte t-shirts. Dient u de shirts voor een bepaalde datum in huis te hebben, neem dan contact met ons op! Wij zullen er alles aan doen om de gewenste datum te halen.

Schoolshirts en t-shirts zowel bedrukt als onbedrukt bestellen. Voor vragen over textiel bedrukken of bestellingen bel: (038) 333 85 87

Set Descending Direction
per page
Page:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Set Descending Direction
per page
Page:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Offerte overzicht

Na ontvangst van uw prijs kunt u direct uw order plaatsen. 0
Ons minimum aantal is 10 stuks. Voeg nog enkele artikelen / producten toe om een prijs te ontvangen..
Nog een product toevoegen

Vrijblijvende offerte aanvraag

Contactpersoon:


Uiterste leverdatum:


E-mailadres*:


Telefoonnummer*:* e-mail en telefoonnummer verplicht.