Sweaters bedrukken snel gepersonaliseerde sweaters bestellen

Wilt u snel gepersonaliseerde (hooded) sweaters bedrukken? Dat kan! Bedruk je persoonlijke sweaters bij Schoolkleding.nl door het dragen van eigen unieke sweaters straal je als groep uniformiteit uit. Je kunt dit kledingstuk geheel na eigen wens ontwerpen en aanpassen. Onze specialisten op onze ontwerpstudio maken geheel vrijblijvend een digitale proefdruk voor u. Deze digitale proefdruk mag net zo vaak aangepast worden tot u tevreden bent, en pas dan gaan de sweaters in productie. Omdat onze specialisten al duizenden sweaters hebben ontworpen en bedrukt weten ze precies hoe uw wensen het beste tot zijn recht komen.

 

"Sweaters bedrukken ter promotie van uw school bedrijf of vereniging"

 

Truien bedrukken met naam of afbeelding

Wilt u geen logo maar een afbeelding of naam op truien bedrukken? Ook daarmee helpen wij u graag. Bij ons is het mogelijk om elke trui of sweater afzonderlijk met naam of tekst te bedrukken. We zien dat gepersonaliseerde artikelen echt een trend is geworden de afgelopen jaren. Schoolkleding gaat hier graag in mee en zorgt ervoor dat uw outfit er tip top uitziet! Ook bedrukken wij voor studenten welke afscheid nemen op school leavers hoodies.

 

Een sweater bedrukken, hoe gaat het in z'n werk?

In eerste instantie zoekt u een mooie sweater uit op de website. (Mocht er niet tussen staan wat u zoekt helpen wij u graag met het vinden van de juiste sweater.) Vervolgens kunt u op onze website bij elk product direct een offerte opvragen voor het bedrukken en borduren. In een paar simpele stappen ontvangt u een offerte in uw mailbox. Na overleg en goedkeuring van de prijs wordt er in onze ontwerpstudio een digitale proefdruk gemaakt, deze mag u zo vaak aanpassen als u wilt. 

Na het goedkeuren van de digitale proefdruk gaan wij u sweaters bestellen en in productie nemen. De grotere aantallen bedrukken wij door middel van zeefdruk in onze eigen textieldrukkerij. Voor de kleinere aantallen gebruiken wij flextransfers, deze transfers zijn slijtvast en zeer strek en zullen lang mooi blijven. Ook deze toepassing wordt in house uitgevoerd. Na het bedrukken van de sweaters worden deze verzonden na het opgegeven verzendadres.

 

Eigen hoodies of hooded sweaters ontwerpen

Wilt u zelf hoodies of hooded sweaters ontwerpen? Dat is helaas nog niet mogelijk, wel kunt u een eigen schets aanleveren. Op basis van deze schets kunnen wij een ontwerp voor u maken. Dit ontwerp mag u zovaak als u wilt aanpassen.  Laat uw hooded sweaters bedrukken of borduren voor een scherpe prijs. Sweaters voor de koude najaardagen, voor promotiedoeleinden op straat of voor speciale outdoor activiteiten. Deze sweaters zijn lekker comfortabel en warm. Ontdek de sweaters zelf en vraag een vrijblijvende offerte aan. Voor vragen over textiel bedrukken of bestellingen bel: (038) 333 85 87.

Set Descending Direction
per page
Page:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Set Descending Direction
per page
Page:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Offerte overzicht

Na ontvangst van uw prijs kunt u direct uw order plaatsen. 0
Ons minimum aantal is 10 stuks. Voeg nog enkele artikelen / producten toe om een prijs te ontvangen..
Nog een product toevoegen

Vrijblijvende offerte aanvraag

Contactpersoon:


Uiterste leverdatum:


E-mailadres*:


Telefoonnummer*:* e-mail en telefoonnummer verplicht.