Verenigingskleding kopen en bestellen bij schoolkleding.nl

Verenigingskleding hebben wij bij Schoolkleding.nl in tal van verschillende mogelijkheden. Wij weten als geen ander dat het voor het aanbieden van verenigingskleding belangrijk is om een ruime keuze te hebben in shirts, truien en jassen. Dankzij deze kleding is het geen probleem om zichtbaar te zijn en herkenbaarheid uit te stralen. En het gevoel van samenzijn wordt versterkt dankzij onze kleding, waar u ook maar bent. Of u nu de kleding een dagje op het sportveld in eigen land wilt dragen of het gedragen dient te worden tijdens een weekje vakantie naar het buitenland, dankzij de hoge kwaliteit van onze verenigingskleding is langdurig gebruik mogelijk terwijl het product als nieuw eruit blijft zien.

 

Kwalitatief hoge verenigingskleding bedrukken

Uiteraard kan het niet anders dan dat het kopen van bijvoorbeeld dispuutskleding, bestuurskleding of commissie shirts hand in hand moet gaat met een hoge kwaliteit. Bij ons vindt u uitsluitend kleding die voldoet aan uw kwaliteitsnormen. Dat betekent veel qua uitstraling, maar ook op het gebied van duurzaamheid (en dus levensduur). Kiest u voor onze kleding, dan betekent het dat u er langdurig plezier van kunt hebben. Maar met het kopen van studentenvereniging kleding bent u er natuurlijk nog niet. Het moet vervolgens nog bedrukt worden met het logo en/of naam van de vereniging. Ook daarvoor kunt u bij ons terecht. Wij laten u graag kennismaken met onze totaalservice. Dat houdt in dat u na het selecteren van de gewenste kleding, ook gelijk uw wensen kenbaar kunt maken qua bedrukking.
De meest gekozen drukmethodes voor verenigingskleding bedrukken

In dat geval kunt u kiezen uit verschillende drukmethodes, zoals zeefdruk, transferdruk, digitaal printen en borduren. Dit zijn de methodes waar het meest voor gekozen wordt. Zeefdruk is van deze vier methodes het populairst. Het is uitermate geschikt voor het produceren van grote oplages. En de inkt hecht zich goed aan het textiel. Ook na langdurig gebruik blijven de kleuren bijzonder mooi. En wilt u naast t-shirts herkenbare en bijpassende caps laten bedrukken? Dan kunt u kiezen voor de borduurtechniek. Waar u voor kiest, dat is afhankelijk van wat u belangrijk vindt, maar ook van de hoeveelheid kleuren die u wenst, de oplage en het budget. Uiteraard voorzien we u graag van meer informatie op dit gebied.

 

Laagste prijsgarantie studentenkleding en dispuutkleding

Over de prijs gesproken, het is ook fijn om te weten dat wij uitsluitend lage prijzen hanteren. Bij schoolkleding.nl krijgt u te maken met de laagste prijsgarantie wanneer u dispuutskleding, bestuurskleding studenten of commissie shirts wilt bedrukken. Dat betekent dat u nergens minder betaalt voor onze producten en diensten, terwijl u niet inlevert op de kwaliteit.

 

Spoedlevering voor verenigingskleding is mogelijk

Daarnaast is het prettig om te weten dat we met korte lijnen werken. We verkopen namelijk niet alleen onze verenigingskleding uit voorraad, maar hebben ook de productie in eigen beheer. Wij hebben daarmee niet alleen het leveren van de beste kwaliteit bedrukking in eigen hand, maar kunnen tevens zeer snel leveren. Mocht u met spoed een levering nodig hebben, dan is dat ook altijd een mogelijkheid. Wij nemen uw spoedbestelling graag van u aan. Staat er een studiereis gepland of staat er een sportevenement op het programma? En heeft u met spoed herkenbare verenigingskleding nodig? Maak dan gebruik van de mogelijkheden die onze website u te bieden heeft. Mocht u speciale wensen hebben, laat het ons dan vooral weten. Wij denken namelijk graag met u mee.

Ook zorgen we er graag voor dat u een proefdruk ontvangt voordat de productie start. Zo ontdekt u op simpele wijze of de uitstraling, kwaliteit en kleurgebruik klopt bij wat u voor ogen had. Het is ons doel dat u van begin tot eind tevreden bent met wat wij u kunnen bieden. Als studentenvereniging kunt u al bij ons terecht voor het bedrukken van verenigingskleding vanaf 10 stuks.

 

Bekijk ons aanbod verenigingskleding

Shirts

shirts bedrukken

Wilt u t-shirts bedrukken voor uw school, bedrijf, vereniging of...

Polo's

Poloshirts bedrukken of borduren

Polo's bedrukken of borduren kan natuurlijk bij schoolkleding.nl. Voorzie uw...

Longsleeves

longsleeves bedrukken

Hier vindt u een overzicht van ons ruime aanbod van longsleeves (T-shirts met...

Mouwloos

Mouwloze kleding bedrukken

De zomer breekt weer aan! Tijd voor ons assortiment zonnige zomer shirts! De...

Sweaters

sweaters bedrukken

Wilt u snel gepersonaliseerde (hooded) sweaters bedrukken? Dat kan! Bedruk je...

Blouses

overhemden borduren

Blouses zijn chique, zakelijk, verzorgd én perfect te...

Fleece

fleece kleding bedrukken of borduren

Een collectie fleece truien die u iedere najaarsdag warm houdt. Ook zijn de...

Broeken

broeken bedrukken of borduren

Broeken om te dragen in je vrije tijd of tijdens het sporten,...

Jassen & bodywarmers

jassen en bodywarmers bedrukken en borduren

Op straat, op beurzen en tijdens het werk zijn jassen onmisbare...

Mutsen & Sjaals

sjaals en mutsen borduren en bedrukken

Mutsen bedrukken? Schoolkleding.nl heeft voor u een ruim assortiment mutsen en sjaals...

Offerte overzicht

Na ontvangst van uw prijs kunt u direct uw order plaatsen. 0
Ons minimum aantal is 10 stuks. Voeg nog enkele artikelen / producten toe om een prijs te ontvangen..
Nog een product toevoegen

Vrijblijvende offerte aanvraag

Contactpersoon:


Uiterste leverdatum:


E-mailadres*:


Telefoonnummer*:* e-mail en telefoonnummer verplicht.