Veiligheidskleding bedrukken goed zichtbaar zijn met fluoriserende signaalkleding

veiligheidskleding bedrukken voor uw leerlingen, personeel of leden. Schoolkleding.nl helpt u graag. Een ieder besteld veiligheidskleding met zijn eigen reden maar de meest belangrijke redenen zijn toch het opvallen en het bieden van bescherming.

Onze veiligheidskleding zorgt ervoor dat u opvalt tijdens slechte weersomstandigheden. De felle fluoriserende kleur en de reflecterende strepen zorgen ervoor dat u goed zichtbaar bent tijdens de regen, schemer of het donker. Elk beroep kent zijn eigen veiligheidsrisico's maar bij schoolkleding heeft u de keuze uit veiligheidskleding die voldoen aan alle EN-Normeringen. Vervolgens kunt u uw gekozen veiligheidskleding bedrukken.

 

Veiligheidshesjes bedrukken voor scholen de bouw of infrastructuur.

Zitten uw leerlingen veel op de fiets of staat uw personeel veel langs de weg. Laat dan veiligheidshesjes bedrukken. Met deze felgekleurde hesjes kunnen uw leerlingen veilig naar school fietsen en uw personeel veilig langs de weg werken. De hesjes kunnen gedragen worden over de dagelijkse kleding en zijn gemakkelijk aan en uit te trekken. Heeft u vragen over veiligheidskleding bedrukken of over het bedrukken van veiligheidshesjes? Neem vrijblijvend contact met ons op en wij adviseren u graag.

Set Descending Direction
per page
Page:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Set Descending Direction
per page
Page:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Offerte overzicht

Na ontvangst van uw prijs kunt u direct uw order plaatsen. 0
Ons minimum aantal is 10 stuks. Voeg nog enkele artikelen / producten toe om een prijs te ontvangen..
Nog een product toevoegen

Vrijblijvende offerte aanvraag

Contactpersoon:


Uiterste leverdatum:


E-mailadres*:


Telefoonnummer*:* e-mail en telefoonnummer verplicht.