Vlaggen bedrukken, laat uw ontwerp wapperen in uw vlaggenmast!

Vlaggen bedrukken? Ook daarvoor kunt u bij schoolkleding.nl terrecht. In ons assortiment vindt u standaard vlaggen te verkrijgen in een liggend en staand model. Maar ook baniervlaggen, gevelvlaggen en beachvlaggen. Wij kunnen deze vlaggen bedrukken voor evenemten of gewoon ter presentatie van uw bedrijf. 

Wij leveren ook bedrukte vlaggen aan scholen, deze scholen geven een bedrukte vlag kado aan hun leerlingen. De leerlingen kunnen dan vlaggen met de vlag van de school in plaats van de Nederlandse vlag.
 
De bedrukte vlaggen van schoolkleding.nl zijn van een hoge kwaliteit en worden geprint op klassiek valggenmateriaal wat een licht glanzende uitstraling heeft. Dit is een goede 110 grams kwaliteit welke uiteraard B1 gecertificeerd is (brandwerend). De meest bestelde vlaggen afmetingen zijn : 100 x 70 cm, 150 x100 cm, 225 x 150 cm. Natuurlijk kunt u ook andere formaten vlaggen bestellen!

 

"Geef uw school, bedrijf of vereniging meer uitstraling met bedrukte vlaggen"

 

Dropflags en beachflags bedrukken 

Beachflags bedrukken of een bedrukte dropflag bestellen? Schoolkleding.nl heeft voor u diverse afmetingen dropflags en beachflags. De beachflags en dropflags worden standaard gelevert met stokken en tas. U heeft tevens de keuze uit een standaard om de vlag in te plaatsen of een grondpen. 

Deze vlaggen worden vaak bedrukt voor open dagen , sportevenementen en overige evenementen. Heeft u vragen over het bedrukken van dropflags of beachflags, neem dan gerust contact met ons op!

 

vlag bedrukken, hoe gaat het in zijn werk?

Hoe gaat een vlag bedrukken in zijn werk? U kiest als eerste een vlag uit die u wilt laten bedrukken. De prijzen voor een bedrukte vlag staan ook vermeld bij de productbeschrijving, voor gedetailleerde offerte vraagt u vrijblijvend een offerte aan.

Wanneer u akkoord gaat met de prijs maken wij een digitale proefdruk deze kunt u aanpassen zo vaak u wil. Pas wanneer u helemaal tevreden bent met het ontwerp gaan wij de productie starten. Heeft u een bepaalde deadline? Geen probleem, neem gerust contact met ons op en wij zullen er alles aan doen om de gewenste datum te halen! 

Heeft u vragen over vlaggen bedrukken? Laat u dan adviseren door ons verkoopteam. Voor overige vragen, bestellingen of offertes kunt u ook bellen met : 038 – 333 85 87.


Terug naar kleding bedrukken

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Offerte overzicht

Na ontvangst van uw prijs kunt u direct uw order plaatsen. 0
Ons minimum aantal is 10 stuks. Voeg nog enkele artikelen / producten toe om een prijs te ontvangen..
Nog een product toevoegen

Vrijblijvende offerte aanvraag

Contactpersoon:


Uiterste leverdatum:


E-mailadres*:


Telefoonnummer*:* e-mail en telefoonnummer verplicht.